COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό και λεμόνι


6 Ιανουαρίου 2014

Μια διαφορετική μακαρονάδα.

Υλικά για 4 άτομα:1 πακέτο λιγκουίνι 100 γρ. καπνιστό σολομό Ξύσμα από 2 λεμόνια 4 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 2 σφηνάκια βότκα Ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία:Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα στραγγίζετε. Κρατάτε μισό φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά για τη σάλτσα. Κόβετε το σολομό σε μικρότερα κομμάτια. Τα βάζετε με το ξύσμα των λεμονιών σε ένα τηγάνι με 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τα σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό. Σβήνετε με τη βότκα και προσθέτετε το μισό φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Ρίχνετε το λιγκουίνι, προσθέτετε τον άνηθο και ανακατεύετε. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.