Σε 20 λεπτά.
Υλικά για 6 άτομα:
Για τη γέμιση:300γρ. χοιρινό κιμά 15 κόκκους κόλιανδρου κοπανισμένους 1/3 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κ.σ. fish sauce 1 κ.σ. light soy sauce 1 κ.γ. ζάχαρη 1 αβγό βρασμένο και ψιλοκομμένοΥπόλοιπα υλικά:12 καλαμαράκια 1κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο 125 ml φυτικό λάδι 2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένα μανιτάρια 1 κ.σ. oyster sauce
Διαδικασία:Καθαρίζετε τα καλαμαράκια. Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη γέμιση. Γεμίζετε με το μείγμα τα καλαμαράκια και τα ψήνετε στον ατμό για 15 λεπτά. Μετά τα κόβετε σε φέτες. Τέλος, ζεσταίνετε το λάδι σε ένα γουοκ. Σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να πάρει χρώμα, προσθέτετε τις φέτες καλαμαριού και τα υπόλοιπα υλικά. Τα ψήνετε όλα μαζί για 5 λεπτά και σερβίρετε αμέσως.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.