COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κοτόπουλο με μέλι και ουίσκι


25 Ιανουαρίου 2014

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα διαφορετικό κοτόπουλο.

Υλικά για 6 άτομα:6 φιλέτα μπούτι κομμένα στη μέση και 6 φτερούγες 1 φλιτζάνι ουίσκι 75 γρ. μέλι 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 ματσάκια ρόκας Αλάτι Πιπέρι

Διαδικασία:Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα υλικά και βάζετε το κοτόπουλο μέσα να μαριναριστεί για 4 ώρες το λιγότερο. Ψήνετε είτε στη σχάρα είτε σε αντικολλητικό τηγάνι. Σερβίρετε πάνω σε φύλλο ρόκας, συνοδεύοντας με σος από γιαούρτι (προαιρετικά).

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.