
Ένα διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
Υλικά για 4 άτομα:4 φιλέτα σολομού 16 τοματάκια τσέρι ή 2 μεγάλες ώριμες τομάτες Χυμός από λεμόνι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε ροδέλες 2 κ.σ. και 2 κ.γ. ελαιόλαδο 4 φύλλα αλουμινόχαρτο Λίγη ρίγανη και θυμάρι Αλάτι Πιπέρι
Διαδικασία:Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τις τομάτες, τα κρεμμυδάκια, τις 2 κ.σ. λάδι, το χυμό λεμόνι, τη ρίγανη, το θυμάρι, το αλάτι και το φρεσκομμένο πιπέρι. Στο κέντρο καθενός από τα 4 αλουμινόχαρτα ρίχνετε 1 κ.γ. λάδι. Τοποθετείτε πάνω το φιλέτο και το γυρίζετε και από την άλλη, για να λαδωθεί και από τις δυο μεριές. Πασπλίζετε με αλατοπίπερο και ρίχνετε από πάνω το μείγμα τομάτας. Διπλώνετε τις πλευρές του αλουμινόχαρτου για να σχηματίσουν πακέτο, επαναλαμβάνετε το ίδιο με τα υπόλοιπα 3 φιλέτα και τα ψήνετε στο φούρνο για 25 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.