COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κρέπες με φρέσκα φρούτα


9 Μαρτίου 2014

Λαχταριστές και ζουμερές!

Υλικά για 10 -15 κρέπες: 3 αβγά 500 ml. γάλα 220 γρ. αλεύρι 30 ml. λιωμένο βούτυρο 1 πρέζα αλάτι Μισό κουταλάκι ζάχαρη Λίγο ηλιέλαιο για τηγάνισμα 1 κιλό παγωτό

Διαδιακσία: Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το παγωτό, στο μίξερ και ρίχνετε σε ζεστό τηγάνι, το οποίο έχετε περάσει με λίγο λάδι, την ποσότητα που χωράει σε μια κουτάλα. Για να πάει παντού το μείγμα, περιστρέφετε το τηγάνι κυκλικά. Αφήνετε να ψηθεί για ένα λεπτό, γυρίζετε την κρέπα με τη βοήθεια μιας σπα΄τουλας και αφήνετε για ένα ακόμη λεπτό. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Γεμίζετε τις κρέπες με φρεσκοκομμένα φρούτα, όπως φράουλα, μπανάνα, αχλάδι, ακτινίδιο. Αν θέλετε, σερβίρετε με το παγωτό, είτε επάνω στην κρέπα είτε δίπλα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.