Συνοδεύστε το με ένα βελούδινο κόκκινο κρασί.Υλικά για 6 άτομα:12 μεγάλες φτερούγες κοτόπουλου (ξεκοκαλισμένες)
1 φλιτζ. rice noodles (τα οποία έχετε μουλιάσει σε ζεστό νερό για 15 λεπτά και τα έχετε κόψει σε κομματάκια)
50 γρ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
300 γρ. ψιλοκομμένα κάστανα
35 γρ. αλάτι
50 ml light soy sauce
4 αυγά
25 γρ. ψιλοκομμένο σκόρδο
100 γρ. αλεύρι
500 γρ. χοιρινό κιμά
250 γρ. τριμμένη φρυγανιά750 ml φυτικό λάδι για τηγάνισμαΔιαδικασία:Ανακατεύετε σε ένα μεγάλο μπολ τα noodles, το φρέσκο κόλιανδρο, τα κάστανα, τα 2 αυγά, 50 γρ. από το αλεύρι, τον κιμά, τα αλάτι και τη light soy sauce. Γεμίζετε με το μείγμα τις φτερούγες (χωρίς να ξεχειλίσουν). Ψήνετε τις φτερούγες στον ατμό για 15 λεπτά και τις αφήνετε να κρυώσουν. Πανάρετε τις φτερούγες περνώντας τις πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα 2 χτυπημένα αυγά και τέλος από τη φρυγανιά. Τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.