Λεμόνι, φέτα και φιστίκια.
Υλικά για 4 άτομα:1/3 φλιτζάνι τριμμένη φέτα 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο Ξύσμα από 1 λεμόνι 1 1/2 κ.σ. χυμό λεμονιού 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.γ. ζάχαρη Φύλλα σπανάκι 6 ραπανάκια σε λεπτές φέτες 1/4 φλιτζανιού καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα φιστίκια Αλάτι Πιπέρι
Διαδικασία:Τοποθετήστε το τυρί σε ένα πιάτο και βάλτε στο ψυγείο για 15 περίπου λεπτά. Ζεσταίνετε το λάδι, το ξύσμα λεμονιού, το κρεμμύδι και τη ζάχαρη σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια. Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, πετάξτε το ξύσμα, και προσθέστε το χυμό λεμονιού και το σπανάκι και αφήστε το για 30 περίπου δευτερόλεπτα, μέχρι να αρχίσει το σπανάκι να μαραίνεται. Μεταφέρετε το σπανάκι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τα ραπανάκια, τα φιστίκια, το τυρί και ανακατέψτε. Συμπληρώστε αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση και σερβίρετε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.