Υλικά για 4-6 άτομα:16 αρνίσια παϊδάκια 2 μεγάλες πατάτες 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο Αλάτι Πιπέρι
Διαδικασία:Κόβετε τα παϊδάκια και καθαρίζετε το κρέας από το κόκαλο. σε ένα τηγάνι βάζετε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο να ζεσταθεί πολύ και ροδίζετε τα παϊδάκια και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε πάνω σε χαρτί κουζίνας και τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Τρίβετε τις πατάτες με ένα χοντρό τρίφτη. Κρατώντας τα παϊδάκι του αρνιού από το κόκαλο, το τυλίγετε γύρω γύρω με την τριμμένη πατάτα, ώστε να καλυφθεί ολόκληρο. Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε προσεκτικά τα παϊδάκια. Μόλις πάρει χρώμα η πατάτα, τα γυρνάτε και από την άλλη. Τα βγάζετε προσεκτικά σε χαρτί κουζίνας και αλατοπιπερώνετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.