Υλικά για 4-6 άτομα:16 αρνίσια παϊδάκια 2 μεγάλες πατάτες 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο Αλάτι Πιπέρι
Διαδικασία:Κόβετε τα παϊδάκια και καθαρίζετε το κρέας από το κόκαλο. σε ένα τηγάνι βάζετε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο να ζεσταθεί πολύ και ροδίζετε τα παϊδάκια και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε πάνω σε χαρτί κουζίνας και τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Τρίβετε τις πατάτες με ένα χοντρό τρίφτη. Κρατώντας τα παϊδάκι του αρνιού από το κόκαλο, το τυλίγετε γύρω γύρω με την τριμμένη πατάτα, ώστε να καλυφθεί ολόκληρο. Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε προσεκτικά τα παϊδάκια. Μόλις πάρει χρώμα η πατάτα, τα γυρνάτε και από την άλλη. Τα βγάζετε προσεκτικά σε χαρτί κουζίνας και αλατοπιπερώνετε.
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.