Με κουσκούς και φέτα.
Υλικά για 4 άτομα:8 μέτριες ντομάτες 2 φλιτζ. κουσκούς 1 φλιτζ. τριμμένη φέτα 1 κ.σ. κάπαρη 1 κ.σ. ελιές χωρίς κουκούτσι 1 κ.γ. ξερό βασιλικό 1/2 ματσάκι μαϊντανό Ελαιόλαδο Αλάτι
Διαδικασία:Βράζετε δύο φλιτζάνια νερό με λίγο αλάτι, κλείνετε το μάτι της κουζίνας και στη συνέχεια ρίχνετε το κουσκούς. Το σκεπάζετε με μια πετσέτα και το αφήνετε να φουσκώσει. Κόβετε το επάνω μέρος από τις ντομάτες και με ένα κουτάλι αδειάζετε την ψίχα τους. Τις αλατίζετε εσωτερικά και τις αφήνετε ανάποδα για να στραγγίσουν από τα υγρά τους. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό, την κάπαρη και τις ελιές και τα ανακατεύετε με το κουσκούς, τη φέτα, το βασιλικό και με 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο. Γεμίζετε τις ντομάτες με το μείγμα του κουσκούς, τις ψήνετε για 7-8 λεπτά περίπου στο γκριλ ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς και σερβίρετε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.