Η καρύδα ταιριάζει ιδανικά με ένα λευκό κρασί.
Υλικά για 4 άτομα:4 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κυβάκια 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ, περασμένο από τον τρίφτη 1 κ.σ. χυμός ντομάτας 1 κονσέρβα γάλα καρύδας 1 μήλο σε κυβάκια Αλάτι Πιπέρι Λίγα φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
Διαδικασία:Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε για 3 λεπτά το κρεμμύδι με το σκόρδο και το τζίντζερ. Προσθέτετε το κοτόπουλο και ανακατεύετε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Ρίχνετε την ντομάτα και το γάλα καρύδας και αλατίζετε. Σκεπάζετε το τηγάνι, χαμηλώνετε τη φωτιά και ψήνετε για 20 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε σε δυνατή φωτιά το μήλο και έπειτα το ρίχνετε στο τηγάνι με το κοτόπουλο μέχρι να πάρουν βράση. Σερβίρετε με πιπεράκι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.