COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ταλιατέλες με μανιτάρια και χωριάτικα λουκάνικα


18 Ιουνίου 2014

Γρήγορη μακαρονάδα με έντονη σάλτσα. 

Υλικά για 4 άτομα: 1 πακέτο ταλιατέλες 200 γρ. χωριάτικα λουκάνικα 1 κούπα μανιτάρια μικρά ολόκληρα 1 κούπα μανιτάρια μεγάλα κομμένα σε λεπτές φέτες 1/2 ποτήρι κρασί κόκκινο 8 ντοματίνια 2 σκελίδες σκόρδο 8 κ.σ. ελαιόλαδο 5-6 κλαράκια μαϊντανό 100 γρ. γραβιέρα κομμένη Μαύρο πιπέρι Αλάτι

Διαδικασία: Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες και το μισό σκόρδο ψιλοκομμένο μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνετε με το κρασί και τα αφήνετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Τα μεταφέρετε σε μια πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε το υπόλοιπο σκόρδο μαζί με το μαύρο πιπέρι, προσθέτοντας τα μανιτάρια και συνεχίζοντας το ψήσιμο για 5-8 λεπτά. Μεταφέρετε το περιεχόμενο στην πιατέλα με τα λουκάνικα. Στη συνέχεια σοτάρετε τα ντοματίνια ολόκληρα για 5-6 λεπτά. Προσθέτετε τα υλικά που έχετε στην πιατέλα και ανακατεύετε καλά, διορθώνοντας τη γεύση με την προσθήκη αλατιού και πιπεριού. Στο μεταξύ, βράζετε τις ταλιατέλες, όταν ετοιμαστούν, τις ανακατεύετε με τη σάλτσα που έχετε ετοιμάσει. Σερβίρετε σε πιάτα, γαρνίροντας με τη γραβιέρα και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.