COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Τραγανοί ξηροί καρποί με μέλι


1 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα υγιεινό snack για να πάρετε μαζί σας στο γραφείο. Υλικά: 1 1/2 φλιτζ. κάσιους 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ.ελαιόλαδο 1 1/2 κ.γ. μουστάρδα 1/2 κ.γ. αλάτι

Διαδικασία: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το μέλι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το πιπέρι και το αλάτι. Αν το μέλι είναι πολύ παχύ, αραιώστε το βάζοντάς το για λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων. Ρίξτε τους ξηρούς καρπούς στο μείγμα και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν όλα τα κάσιους. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και ψήστε τα στο φούρνο για 10-15 λεπτά ανακατεύοντάς τα μια φορά για να μην κολλήσουν. Να είστε προσεκτικοί με το ψήσιμο γιατί οι ξηροί καρποί μπορούν να καούν πολύ εύκολα.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.