Διαδικασία:Γεμίστε ένα μπωλ με κρύο νερό και πάγο. Γεμίστε δύο κατσαρόλες με κρύο νερό και αφήστε να πάρουν βράση. Ενώ είστε σε αναμονή για το νερό να βράσει, κόψτε τα πράσινα φασόλια και τα λευκά μπιζέλια. Ζεματίστε τα φασολάκια για 4 λεπτά στην άλλη κατσαρόλα με το βραστό νερό. Βγάλτε το περιεχόμενο από την κατσαρόλα με μια τρυπητή κουτάλα και τοποθετήστε τα στα μπωλ με τον πάγο. Στην άλλη κατσαρόλα με το βραστό νερό, ζεματίστε τα λευκά μπιζέλια για 1 λεπτό. Μεταφέρετε και τα μπιζέλια στο μπωλ με τον πάγο. Ζεματίστε τα πράσινα μπιζέλια στην ίδια κατσαρόλα για μόλις 20 δευτερόλεπτα. Μεταφέρετε και αυτά στον πάγο. Αδειάστε όλα τα φασόλια και τα μπιζέλια, στεγνώστε τα καλά, και στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπωλ. Τοποθετήστε τη μουστάρδα, και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι και κάψτε το σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε το λάδι και τα μπαχαρικά πάνω από τα φασόλια και τα μπιζέλια. Στη συνέχεια, προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ξύσμα λεμονιού, και το εστραγκόν και ανακατέψτε. Προσθέστε αλάτι κατά προτίμηση.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.