Διαδικασία:Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε το γάλα, τη ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει η ζύμη. Χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Προσθέστε το γάλα και τη βανίλια και χτυπήστε τα όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Προσθέστε τα ξηρά συστατικά και κτύπησε σε χαμηλά επίπεδα. Βάλτε τη ζύμη σε ένα δίσκο, τυλίξτε τη με πλαστική μεμβράνη και βάλτε την στο ψυγείο για μισή ώρα. Αλευρώστε μια επιφάνεια και κόψτε την στο σχήμα που θέλετε για τα μπισκότα. Ψήστε τα μπισκότα για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια, αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς και προσθέστε την επικάλυψη που θέλετε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.