COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Coffee to go & Bakery από τα M&S Food για πρώτη φορά στην Ελλάδα!


27 Οκτωβρίου 2014

327.jpg

Έχοντας ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές χάρη στην άριστη ποιότητα, το εκλεπτυσμένο design των συσκευασιών & την ιδιαιτερότητα των γεύσεων, τα Marks & Spencer υποδέχονται την καινούρια σεζόν με ένα ολοκαίνουριο κατάστημα M&S Food στο εμπορικό κέντρο City Plaza στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85).

3

Το νέο M&S Food έχει «ανοίξει» τις πόρτες του και σας περιμένει για να ανακαλύψετε τις πρωτότυπες γλυκές & αλμυρές λιχουδιές με την υπογραφή των M&S καθώς επίσης και τα διάσημα κατεψυγμένα προϊόντα (frozen food) των Marks & Spencer που θα βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα της Γλυφάδας! Τα γευστικά πιάτα, όπως τα ραβιόλι με τέσσερα τυριά & οι πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο, υπόσχονται να σας «κακομάθουν», ενώ οι προτάσεις συνοδευτικών, όπως τα γνωστά ψωμάκια “naans” με σκόρδο & κόλιανδρο, θα σας χαρίσουν μοναδικές γευστικές στιγμές. Τέλος, τα λαχταριστά παγωτά και οι τούρτες σε διάφορες γεύσεις θα «γλυκάνουν» τον ουρανίσκο σας ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

m&s food

Οι οπαδοί της υγιεινής διατροφής, από την άλλη, θα λατρέψουν τα snacks χωρίς σιτάρι & γλουτένη, όπως τα 100% gluten free cheese crackers και τα ginger snaps.

Παράλληλα, τα ψώνια σας στο καινούριο M&S Food γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά, χάρη στα coffee to go & bakery corner που θα βρείτε μέσα στο κατάστημα. Δοκιμάστε κρύα & ζεστά ροφήματα, όπως καφέ και διάφορες ποικιλίες τσαγιού και συνοδεύστε τα με κρουασάν, muffins, μπισκότα και άλλα φρέσκα αρτοσκευάσματα που ανανεώνονται καθημερινά.

Επισκεφθείτε το καινούριο M&S Food και «ερωτευτείτε» τις υπέροχες γεύσεις και μυρωδιές των Marks & Spencer!

Τα M&S Food θα τα βρείτε: Στο M&S flagship store (Ερμού 33-35, 6ο όροφος) Στο M&S Food στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85) Στο M&S Food Hall στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 13 & Κονδύλη 1) Στο M&S Food Hall στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 45) Στο M&S Food Hall στην Κέρκυρα (Γ. Θεοτόκη 15-17)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.