COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΕΒΓΑ παρουσιάζει τα ολοκαίνουρια παγωτά του καλοκαιριού


6 Μαΐου 2015

Νέες παγωτο-απολαύσεις STATUS από την ΕΒΓΑ!

Θέλετε να γευτείτε τα απόλυτα παγωτο-snacks για φέτος το καλοκαίρι? Η ΕΒΓΑ δίνει φέτος άλλο νόημα στην έννοια του snacking στα παγωτά. Λανσάρει το νέο μοναδικό Status Sandwich με υπέροχο παγωτό βανίλια, επικαλυμμένο με πραγματική σοκολάτα γάλακτος που θα συναρπάσει!

sandwich_mock-upT-700x540

Επιπλέον φέρνει δύο ακόμα απολαυστικές επιλογές: τη νέα Status Bar Caramel με δροσερό παγωτό βανίλια, λαχταριστό σιρόπι καραμέλας και επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας γάλακτος και την ήδη αγαπημένη Status Bar Peanuts με παγωτό βανίλια, με πλούσιο σιρόπι καραμέλας και λαχταριστά φιστίκια. Αυτό το καλοκαίρι snack your day με την ΕΒΓΑ!

status_bar-

Νέα παιδικά παγωτά από την ΕΒΓΑ.

Για τους μικρούς (και μεγάλους) μας φίλους

Οι πιο φανταστικοί ήρωες είναι στο χέρι σου. Η πάντα αγαπημένη Karabola των μικρών μας φίλων επιστρέφει φέρτος ανανεωμένη μέσα και έξω! Σε νέες συσκευασίες, νέους διαγωνισμούς και φανταστικά δώρα! Με τις 3 πάντα απολαυστικές γεύσεις: σοκολάτα, βανίλια, φράουλα.

Νέα Karabola Barbie η Super Πριγκίπισσα. H Barbie αποκτά super δυνάμεις και σώζει τον κόσμο! Υπέροχα δωράκια κερδίζουν τα κορίτσια στη στιγμή, ενώ ο μεγάλος διαγωνισμός φέρνει στις super τυχερές ακόμα μεγαλύτερα.

Νέα Karabola Hot Weels που πάει και φέτος… σφαίρα. Τα αγόρια που αγαπούν την ταχύτητα θα ανακαλύψουν καταπληκτικά δωράκια όπως πάντα και φυσικά ακόμα πιο... φευγάτα για 500 μεγάλους τυχερούς.

main_evga_1406200118_stories

Το καλοκαίρι ανήκει στην Karabola και στα παιδιά!

Βάλε τη χαρά στην καλοκαιρινή σου απόλαυση. Φέτος, έρχεται και μια νέα πρόταση της ΕΒΓΑ με τον πύραυλο SMILE που γεμίζει μικρούς και μεγάλους με χαμόγελα! Λαχταριστό παγωτό με γεύση βανίλια σε χωνάκι από τραγανό μπισκότο με σοκολατένια επικάλυψη.

4x4_SMILE-700x1259

Και υπάρχει και καλύτερο: Πολύχρωμα καραμελάκια με γέμιση σοκολάτας γάλακτος κρύβονται από την κορφή μέχρι και το μπισκότο! Τώρα με κάθε μπουκιά, χαμογελάμε με το πιο παιχνιδιάρικο παγωτό του καλοκαιριού. Η Lemon Pie μεταμορφώνεται στο πιο απολαυστικό παγωτό Scandal της χρονιάς!

lemon pie

Λεμόνια που συναντάνε την πλούσια κρέμα, μπισκότα που βυθίζονται μέσα σε σιρόπι λεμονιού και nougat αμυγδάλου, μαζί με δροσερές τερίνες που προσγειώνονται ανάλαφρα επάνω στην κρεμώδη υφή του παγωτού… Mε αυτόν τον τρόπο η ωραιότερη συνταγή Lemon Pie μεταμορφώνεται στο παγωτό του φετινού καλοκαιριού, με την υπογραφή του πιο διάσημου pastrychef! Πρόκειται για την πρόσφατη, λαχταριστή προσθήκη στη σειρά Scandal by Stelios Parliaros, που συνδυάζει όλη τη φρεσκάδα του λεμονιού και όλη την απόλαυση του παγωτού. Κυκλοφορεί στα ψυγεία της ΕΒΓΑ. για …απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.