Υλικά:
- 1 κονσέρβα παγωμένη κρέμα καρύδας
- 3 κ.σ. άχνη ζάχαρη
- 1 κ.σ βανίλια σε σκόνη
- 4 κ.σ. λευκή σοκολάτα
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζετε το περιεχόμενο της κονσέρβας και το χτυπάτε σε μέτρια ένταση με το μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει αφράτη η mousse. Την τοποθετείτε στο ψυγείο και την αφήνετε τουλάχιστον για δό ώρες. Σερβίρετε παγωμένη με το αγαπημένο σας σιρόπι ή σκέτη.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.