Η πιο γρήγορη τούρτα μπισκότο!

Τρίτη 18 Αύγουστος 2015
ad45e30417e375e0edc0a80d2cc6b787kaueyo.jpg

Συστατικά:

  •  230 γραμμάρια αλεύρι 00
  • 70 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη
  • 70 γραμμάρια ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
  • 1 αυγό
  • 120- 130 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλιά της σούπας
  • 200- 250 γραμμάρια κομματάκια σοκολάτας
  • 80  γραμμάρια ψιλοκομμένα φουντούκια
  • Κρέμα σοκολάτας κατά βούληση

Διαδικασία:

Προσθέστε τη ζάχαρη και τη κρυσταλλική και το ζαχαροκάλαμο σε ένα μπλέντερ μαζί με το βούτυρο και χτυπήστε ελαφρώς. Ύστερα προσθέστε το αυγό, τη βανίλια, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και μια πρέζα αλάτι και χτυπήστε ξανά σε χαμηλή ταχύτητα για λίγα λεπτά. Προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας και τα τεμαχισμένα φουντούκια και ανακατέψτε πάλι με ένα ξύλινο κουτάλι. Πάρτε το ήμισυ του μείγματος και στρώστε το σε ένα ταψί, πιέζοντας με ένα κουτάλι ή με τα χέρια σας, για να ομογενοποιηθεί. Από πάνω ρίξτε κρέμα σοκολάτας κατά βούληση, και καλύψτε με το υπόλοιπο μίγμα. Ψήνετε στο φούρνο στους 180 ° για περίπου 25- 30 λεπτά.