Συστατικά:
- 4 στήθη κοτόπουλου κομμένα περίπου 1 cm
- Μανιτάρια μαγειρεμένα
- Τυρί προβολόνε
- Αλάτι
- Βούτυρο
- Αλεύρι
- 100 ml γάλα
Εκτέλεση:
Σε κάθε στήθος κοτόπουλου κάνουμε μια τομή, ώστε να τα γεμίσουμε με μανιτάρια και ένα κομμάτι προβολόνε. Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο αλεύρι και περνάμε τα στήθη, ώστε να καλυφθούν καλά με το αλεύρι. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, βάζουμε τα στήθη κοτόπουλου και σκεπάζουμε με ένα καπάκι, ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας συχνά πλευρά. Όταν είναι σχεδόν έτοιμα, ρίχνουμε το γάλα και μαγειρεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια κρεμώδη σάλτσα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της