Υλικά
- 4 στήθοι κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
- 2 ξερό κρεμμύδι
- πιπεριές πολύχρωμες χοντροκομμένες
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
- Χυμός από 2,3 λεμόνια
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδας
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε τους κύβους κοτόπουλο. Τσιγαρίζουμε σχολαστικά ανακατεύοντας και ρίχνουμε πάπρικα. Όταν χρυσίζει το κοτόπουλο, ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Σβήνουμε με κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη μουστάρδα. Τέλος και το χυμό λεμόνι και συνεχίζουμε λίγο το βρασμό μέχρι να μελώσει.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.