Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 1 γιαούρτι
- 1/2 κιλό ανθότυρο
- 1/4 φέτα μαλακή
- λίγος φρέσκος δυόσμος
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε μακρόστενες λωρίδες και γεμίζουμε με λίγη γέμιση. Τυλίγουμε προσεκτικά σε φλογέρες προσέχοντας να κλείσουμε τις άκρες. Τηγανίζουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά και βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν από το περιττό ελαιόλαδο. Περιχύνουμε με μέλι και σουσάμι (προαιρετικά).
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.