COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Ελαφριά donuts γιαουρτιού!


7 Νοεμβρίου 2015

ciamb3-537x800καθτεςα.jpg

Συστατικά:

  • 100 γραμμάρια γιαούρτι
  • 30 γραμμάρια αραβοσιτέλαιο
  • 75 γραμμάρια ζάχαρη
  • 75 γραμμάρια αλεύρι 00
  • 50 γραμμάρια άμυλο πατάτας
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση: 

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε σταδιακά το γιαούρτι και το λάδι, συνεχίζοντας το ανακέτεμα. Ανακατεύουμε το άμυλο με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα λεμονιού και προσθέτουμε σταδιακά το πρώτο μίγμα. Ύστερα ρίχνουμε το μίγμα σε ειδικά καλούπια αν θέλουμε και ψήνουμε στους 180 ° C για 10 λεπτά. Δεν ξεχνάμε να βγάλουμε τα Donuts από τα καλούπια πριν κρυώσουν, ειδάλλως κινδυνεύουν να σπάσουν. Όταν κρυώσουν πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.