Υλικά
- 1 πακέτο σφολιάτα
- Ζάχαρη μαύρη
- Κανέλα σκόνη
Εκτέλεση
Στρώνουμε στον πάγκο μας δύο φύλλα σφολιάτας και αλευρώνουμε ελαφρώς για να μην κολλήσουν. Κόβουμε λωρίδες κάθετα, περίπου 3 εκ. Αφού τα φτιάξουμε όλα και τα έχουμε τοποθετήσει στη σειρά πάνω σε μια λαδόκολλα, πασπαλίζουμε με μπόλικη κανέλα και ζάχαρη. Στη συνέχεια, στρίβουμε κάθε μπαστουνάκι και το τοποθετούμε σε καθαρή λαδόκολλα, μέσα στο ταψί. Ψήουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, για ένα τέταρτο περίπου.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.