COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Κρουασίνια κανέλας στο φτερό


3 Δεκεμβρίου 2015

e7bfa4c284bf228a580f748821dfbd9b1.jpg

Υλικά 

  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • Ζάχαρη μαύρη
  • Κανέλα σκόνη

Εκτέλεση

Στρώνουμε στον πάγκο μας δύο φύλλα σφολιάτας και αλευρώνουμε ελαφρώς για να μην κολλήσουν. Κόβουμε λωρίδες κάθετα, περίπου 3 εκ. Αφού τα φτιάξουμε όλα και τα έχουμε τοποθετήσει στη σειρά πάνω σε μια λαδόκολλα, πασπαλίζουμε με μπόλικη κανέλα και ζάχαρη. Στη συνέχεια, στρίβουμε κάθε μπαστουνάκι και το τοποθετούμε σε καθαρή λαδόκολλα, μέσα στο ταψί. Ψήουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, για ένα τέταρτο περίπου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.