COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Φλογέρες με σπανάκι και φέτα


12 Μαΐου 2016

1-27.jpg

Υλικα:

  • 10 φύλλα κρούστας
  • 500 γρ. φρλεσκο σπανάκι
  • 5 φρέσκα κρεμμύδια
  • 200 γρ φέτα
  • 1 κρόκος αυγού
  • Μία χούφτα άνηθο

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεματίζετε το σπανάκι και το αφήνετε να στραγγίξει καλά. Σοτάρετε σε λίγο λάδι τα κρεμμύδια και ρίχνετε το σπανάκι. Συμπληρώνετε τον άνηθο. Αφήνετε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα τοποθετείτε σε ένα μπολ προσθέτοντας το αυγό και τη φέτα αφού πρώτα τη θρυμματίσετε. Απλώνετε ένα φύλλο και διπλώνετε στη μέση από την κοντή πλευρά και ξαναλαδώνετε. Ρίχνετε κατά μήκος τη γέμιση και γυρίζετε προς τα μέσα το φύλλο και από την πάνω και από την κάτω πλευρά. Τυλίγετε σε ρολό. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία σε όλα τα φύλλα. Λαδώνετε το ταψί πριν τα τοποθετήσετε μέσα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.