
Υλικα:
- 10 φύλλα κρούστας
- 500 γρ. φρλεσκο σπανάκι
- 5 φρέσκα κρεμμύδια
- 200 γρ φέτα
- 1 κρόκος αυγού
- Μία χούφτα άνηθο
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεματίζετε το σπανάκι και το αφήνετε να στραγγίξει καλά. Σοτάρετε σε λίγο λάδι τα κρεμμύδια και ρίχνετε το σπανάκι. Συμπληρώνετε τον άνηθο. Αφήνετε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα τοποθετείτε σε ένα μπολ προσθέτοντας το αυγό και τη φέτα αφού πρώτα τη θρυμματίσετε. Απλώνετε ένα φύλλο και διπλώνετε στη μέση από την κοντή πλευρά και ξαναλαδώνετε. Ρίχνετε κατά μήκος τη γέμιση και γυρίζετε προς τα μέσα το φύλλο και από την πάνω και από την κάτω πλευρά. Τυλίγετε σε ρολό. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία σε όλα τα φύλλα. Λαδώνετε το ταψί πριν τα τοποθετήσετε μέσα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο