Υλικά
- 210 γραμμάρια τόνο σε νερό
- 120 γραμμάρια λευκό μαλακό τυρί
- 25 γραμμάρια τριμμένο κίτρινο τυρί
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φρυγανιά
- 1 αυγό
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- Αλάτι
- Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε, τον τόνο, το λευκό και το τριμμένο τυρί, το αυγό, το αλεύρι, τη τριμμένη φρυγανιά και μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα κουτάλι και προσθέστε το σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο! Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σε λίγα λεπτά το μείγμα είναι έτοιμο. Πλάθουμε μικρές μπάλες και αν το μίγμα είναι πολύ μαλακό, τότε προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι. Πανάρουμε τις μπάλες με τριμμένη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι. Όταν οι κροκέτες πάρουν ένα χρυσό χρώμα είναι έτοιμες.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.