COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε μαργαρίτα καρπούζι στο σπίτι


4 Αυγούστου 2016

6a00d8358081ff69e201b7c876b660970b-800wi.jpg

Υλικά: 

  • 90 ml χυμό καρπουζιού
  • 60 ml τεκίλα
  • 60 ml μαργαρίτα
  • 1 κουταλιά Triple Sec
  • ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1 lime και χυμό από 1 lime
  • 3 φλιτζάνια θρυμματισμένο πάγο

Εκτέλεση:

Τρίβουμε με lime το στόμιο των ποτηριών και μετά βάζουμε πάνω αλάτι. Ύστερα βάζουμε σε ένα μπλέντερ όλα τα υλικά και το θρυμματισμένο πάγο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να σπάσει ο πάγος σε μικρά κομμάτια. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε το homemade cocktail.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.