Υλικά:
- 90 ml χυμό καρπουζιού
- 60 ml τεκίλα
- 60 ml μαργαρίτα
- 1 κουταλιά Triple Sec
- ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
- 1 lime και χυμό από 1 lime
- 3 φλιτζάνια θρυμματισμένο πάγο
Εκτέλεση:
Τρίβουμε με lime το στόμιο των ποτηριών και μετά βάζουμε πάνω αλάτι. Ύστερα βάζουμε σε ένα μπλέντερ όλα τα υλικά και το θρυμματισμένο πάγο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να σπάσει ο πάγος σε μικρά κομμάτια. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε το homemade cocktail.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.