Η σημερινή συνταγή συνδυάζει τέλεια το σολομό με τα μακαρόνια
21 Μαρτίου 2017
Υλικά
500 γραμμάρια μακαρόνια
300 γραμμάρια σολομό
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Λίγα λεπτά πριν γίνουν τα μακαρόνια, ρίχνουμε το σολομό στην κατσαρόλα για να πάρει μια βράση. Όταν σουρώνουμε τα μακαρόνια κρατάμε 500ml από το ζουμί τους, για να το χρησιμοποιήσουμε στη σάλτσα. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ζουμί που έχουμε κρατήσει. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε. Ύστερα προσθέτουμε και τα μακαρόνια με το σολομό και ανακατεύουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.