
Υλικά
Συστατικά για τη βάση
250 γραμμάρια αλεύρι
150 ml νερό
15 ml ελαιόλαδο
8 γραμμάρια αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 σακουλάκι ξηρή μαγιά
Υλικά για τη γέμιση
Σάλτσα ντομάτας όσο θέλετε
Μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και τη ξηρή μαγιά. Ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο, λίγο νερό και το αλάτι και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Η ζύμη πρέπει να μην κολλάει. Όταν είναι έτοιμη την αφήνουμε να ξεκουραστεί για δυο ώρες. Μετά από τις δυο ώρες παίρνουμε τα ζύμη και τη χωρίζουμε σε μικρά κομμάτια. Παίρνουμε ένα πλάστη και ανοίγουμε την κάθε ζύμη και μέσα προσθέτουμε μια κουταλιά σάλτσας ντομάτας και ένα κομματάκι μοτσαρέλα και την κλείνουμε ενώνοντας τα άκρα. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα κομμάτια. Στη συνέχεια τοποθετούμε τα κομμάτια σε καλούπια για muffins αφού προηγουμένως έχουμε προσθέσει ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για περίπου 25 λεπτά ή έως ότου είναι ροδίσουν οι επιφάνειες.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.