Υλικά
1 κιλό χταπόδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 αυγά
500 γραμμ. ψωμί
2 φύλλα δάφνης
1 φλ κόκκινο κρασί
Αλεύρι
Αλάτι και πιπέρι
Λάδι για το τηγάνιμσα
Εκτέλεση
Βράζουμε μαζί με τα φύλλα δάφνης το χταπόδι μέχρι να μαλακώσει και το ψιλοκόβουμε. Μουλιάζουμε το ψωμί στο κρασί . Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο λάδι. Μόλις πάρουν χρώμα, τα βγάζουμε, τα αφήνουμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.