COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα απολαμβάνουμε κολοκυθοανθούς σε κουρκούτι γεμιστούς με τυρί


11 Ιουλίου 2017

fiorizucca.jpg

Υλικά

20 κολοκυθοανθοί

300 γραμμάρια τυρί ρικότα

3 κουταλιές σπόρους παπαρούνας

150 γραμμάρια αλεύρι

150 ml νερού

150 γραμμάρια ψίχουλα ψωμιού

Αλάτι, πιπέρι

Σπορέλαιο για τηγάνισμα

Προετοιμασία

Καθαρίζετε τους κολοκυθοανθούς, τους πλένετε και τους στεγνώνετε καλά. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη ρικότα, τους σπόρους παπαρούνας, μια πρέζα αλάτι και μαύρο πιπέρι. Στη συνέχεια γεμίζετε τους κολοκυθοανθούς και κλείνετε καλά τις άκρες. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε το νερό, το αλεύρι και τη φρυγανιά . Πανάρετε τους ανθούς με το μίγμα και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.