Σήμερα απολαμβάνουμε κολοκυθοανθούς σε κουρκούτι γεμιστούς με τυρί
11 Ιουλίου 2017
Υλικά
20 κολοκυθοανθοί
300 γραμμάρια τυρί ρικότα
3 κουταλιές σπόρους παπαρούνας
150 γραμμάρια αλεύρι
150 ml νερού
150 γραμμάρια ψίχουλα ψωμιού
Αλάτι, πιπέρι
Σπορέλαιο για τηγάνισμα
Προετοιμασία
Καθαρίζετε τους κολοκυθοανθούς, τους πλένετε και τους στεγνώνετε καλά. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη ρικότα, τους σπόρους παπαρούνας, μια πρέζα αλάτι και μαύρο πιπέρι. Στη συνέχεια γεμίζετε τους κολοκυθοανθούς και κλείνετε καλά τις άκρες. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε το νερό, το αλεύρι και τη φρυγανιά . Πανάρετε τους ανθούς με το μίγμα και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.