Υλικά
1 κιλό χταπόδι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ξύδι
1 κ. γλυκού ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε το χταπόδι. Στη συνέχεια το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό και το βράζουμε για μιάμιση ώρα. Όταν βράσει καλά, το βγάζουμε από τη φωτιά και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το σερβίρουμε αφού το έχουμε περιχύσει με ελαιόλαδο, ξύδι και έχουμε ρίξει ρίγανη.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.