Υλικά
350 γραμμάρια κοτόπουλο στήθος
2 φέτες ψωμί
100 ml γάλα
50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
3 κουταλιές φρυγανιά
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο για γεύση
Εκτέλεση
Αλέθουμε το στήθος κοτόπουλο στον επεξεργαστή τροφίμων ή ζητάμε από το χασάπη να μας το αλέσει. Εν τω μεταξύ σε μεγάλο ένα μπολ προσθέτουμε το ψωμί και το γάλα και αφήνουμε να μουλιάσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο, την παρμεζάνα και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε προσεκτικά το μίγμα. Πλάθουμε με ατ χέρια μας τα κεφτεδάκια και τα πανάρουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 15 με 20 σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.