Υλικά
1 πακέτο φύλλα για πίτα
400 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
250 γραμμάρια τυρί φέτα
1 ξερό κρεμμύδι
2 αυγά
Λίγο άνηθο και μαϊντανό
250 γραμμάρια βούτυρο
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε σε ένα ταψί λάδι να ζεσταίνεται και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και όταν αλλάξει χρώμα ο κιμάς μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά και σβήνουμε τη φωτιά. Όταν κρυώσει προσθέτουμε τη φέτα και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε ένα ταψί το βουτυρώνουμε και απλώνουμε τα πρώτα φύλλα βουτυρώνοντας τα, ρίχνουμε τη γέμιση και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου, μέχρι να γίνει χρυσή από πάνω και να είναι ψημένη και από κάτω.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.