Σήμερα φτιάχνουμε ψωμί χωρίς υδατάνθρακες και χωρίς γλουτένη
11 Ιανουαρίου 2018
Υλικά
2 αυγά
2 κουταλιές της σούπας τυρί Φιλαδέλφεια
1 φακελάκι μαγιά
Εκτέλεση
Διαχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπάμε στο μίξερ τα τελευταία. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους με το τυρί και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ασπράδια, συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι το μίγμα να πάρει ένα κίτρινο χρώμα. Στη συνέχεια χωρίζουμε το μίγμα φτιάχνοντας μικρά ψωμάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 ° C για 30 λεπτά.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.