Υλικά
800 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας
600 γραμμάρια κατεψυγμένα μανιτάρια
40 γραμμάρια αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
1 ποτήρι λευκό κρασί
800 ml ζωμό λαχανικών
Φρέσκο φασκόμηλο
Φρέσκο δεντρολίβανο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Αλατοπιπρώνουμε το κρέας και το δένουμε με ένα σπάγκο βάζοντας ενδιάμεσα μερικά φύλλα φασκόμηλου και δεντρολίβανου. Βάζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και κρασί και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το κρασί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μισό ζωμό, καλύπτουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για μια ώρα προσθέτοντας περισσότερο ζωμό εάν είναι απαραίτητο.
Όταν περάσει η ώρα προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά, προσθέτοντας νερό εάν είναι απαραίτητο. Βγάζουμε το κρέας από τη φωτιά το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.