Πεντανόστιμο μοσχάρι με κανέλα

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
beef-stew-with-baby-onions-stifado-dsc03572.jpg

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες

Χυμός από 2 λεμόνια

2 ξύλα κανέλας

8 κ. σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό από τα λεμόνια, την κανέλα, πιπέρι και αλάτι. Ανακατεύουμε καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.