Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες
Χυμός από 2 λεμόνια
2 ξύλα κανέλας
8 κ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό από τα λεμόνια, την κανέλα, πιπέρι και αλάτι. Ανακατεύουμε καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.