Υλικά
8 μπουτάκια κοτόπουλου
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
1/3 του φλιτζανιού λευκό κρασί
1 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το κοτόπουλο και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο. Όταν μαλακώσει το κρεμμύδι, προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές και τις ρίχνουμε και αυτές στην κατσαρόλα μαζί με την πάπρικα. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 20 λεπτά. Βγάζουμε τα μπουτάκια από την κατσαρόλα και ρίχνουμε το γιαούρτι και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε, ξαναβάζουμε το κοτόπουλο και μόλις αρχίσει να κοχλάζει αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.