REAL LIFE TODAY I LOVE

FAB Festival: Σας περιμένουμε στη μεγαλύτερη γιορτή μόδας και ομορφιάς


Τζένη Μπαλατσινού

12 Φεβρουαρίου 2020

FAB Festival: Σας περιμένουμε στη μεγαλύτερη γιορτή μόδας και ομορφιάς

Δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση από το να υλοποιούνται τα όνειρα μιας ομάδας, ιδίως εάν συνδέονται με προσωπικούς στόχους. Στο πλαίσιο μιας τέτοιας σύζευξης, ένα ολιστικό fashion και beauty experience παίρνει σάρκα και οστά φέτος στον χώρο της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και με γεμίζει από τώρα με ανυπομονησία.

Το FAB Festival είναι πια γεγονός κι όχι απλά μία ιδέα. Με πολλή όρεξη κι έπειτα από επιμονή, το project που είχα στο μυαλό μου παίρνει σιγά- σιγά σάρκα κι οστά. Ουσιαστικά, δύο μεγάλες αγάπες ενώνονται. Η μόδα και η ομορφιά γίνονται ένα και μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα εμπειρία, περιμένει κάθε επισκέπτη. Τα πιο δημοφιλή brands μόδας και ομορφιάς, οι πιο δυναμικοί και ισχυροί influencers, αλλά και κορυφαίοι επαγγελματίες και ειδικοί του χώρου θα είναι εκεί για να σας κάνουν να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία shopping σε ειδικές τιμές.

Το μαγικό συστατικό πίσω από τη διοργάνωση του πιο λαμπερού φεστιβάλ στην καρδιά της Αθήνας, είναι ίσως το γεγονός ότι απευθύνεται στη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και το παιδί. Έχουμε φροντίσει ώστε οι μικροί μας φίλοι να περάσουν υπέροχα στο Kids' Corner που θα έχει στηθεί αποκλειστικά γι' αυτούς. Οι δράσεις και τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο διαδραστικό festival αφορούν σε όλη την οικογένεια. Ειδικά workshops και shopping με εκπτώσεις έως και 70% φθηνότερα θα κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική.

Στο διαδραστικό αυτό festival θα μπορείτε να παρακολουθήσετε catwalks Ελλήνων σχεδιαστών στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους ενώ οι κορυφαίοι ειδικοί του χώρου θα σας μυήσουν στον μαγικό κόσμο μοναδικών fashion, beauty και well-being workshops, αποκαλύπτοντάς σας μυστικά γύρω από το τέλειο μακιγιάζ, το styling, τη φροντίδα που απαιτούν τα μαλλιά σας, αλλά και για όλες τις σύγχρονες τάσεις γύρω από τη μόδα και την ομορφιά.

Το FAB Festival που ήταν προγραμματισμένο για τις 21-22 Μαρτίου στην Τεχνόπολη αναβάλλεται.
Θα ανακοινωθούν σύντομα οι νέες ημερομηνίες καθώς και θα ενημερωθούν όλοι οι αγοραστές για την ισχύ των εισιτηρίων τους.

Ακολουθήστε μας στα Social Media για το πιο FABulous νέα!

facebook.com/fashionandbeautyfestival/

• www.instagram.com/fabfestival/

tiktok.com/@fabfestival

https://twitter.com/FestivalFAB