Παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, μικροί και μεγάλοι γιορτάζουν την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας τηρώντας τα έθιμα, όπως το πέταγμα του χαρταετού, απολαμβάνοντας νηστίσιμους μεζέδες, ταραμά και λαγάνα που έχουν την τιμητική τους. Πρωταγωνιστής του τραπεζιού διαχρονικά είναι ο Μακεδονικός Χαλβάς που με γεύση Βανίλια, με Κακάο, με Αμύγδαλα ή με Μέλι, προσφέρει στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας μία γλύκα ξεχωριστή!
Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα γλυκό απόλυτα ενταγμένο στη Μεσογειακή Διατροφή και παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, με αποτέλεσμα να διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πλούσιος σε ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αποτελεί πηγή μαγνησίου, ψευδαργύρου και φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού. Όταν έρθει η ώρα του γλυκού επιλέγουμε Μακεδονικό Χαλβά… το Γλυκό που Κάνει Καλό!