UPDATE

Βραβείο Great Taste στην επετειακή γεύση παγωτού TAXINI ΜΕΛΙ by Kayak


1 Οκτωβρίου 2021

Βραβείο Great Taste στην επετειακή γεύση παγωτού TAXINI ΜΕΛΙ by Kayak

Άλλο ένα βραβείο γεύσης προστέθηκε στo βραβευμένο portfolio της ελληνικής εταιρείας παγωτού Κayak. Η γεύση που κέρδισε τις εντυπώσεις στα διεθνούς εμβέλειας βραβεία GREAT TASTE ήταν το Tαχίνι -Μέλι, το οποίο η εταιρεία λάνσαρε φέτος στις αρχές του χρόνου σε μια limited edition συσκευασία με τα ελληνικά χρώματα για την επέτειο του 1821, χρησιμοποιώντας τις πιο ελληνικές και αγνές πρώτες ύλες οδηγώντας μας σε άλλη μία γευστική υπέρβαση με βάση την απλότητα και την ελληνικότητα.

Η εν λόγω γεύση ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα προϊόντα στον διαγωνισμό GREAT TASTE που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αγγλία, αποσπώντας ενθουσιώδη σχόλια για τον «υπέροχα απρόσμενο συνδυασμό των δυο συστατικών» και για την «ισορροπία της άγλυκης γλυκύτητας της γεύσης σε ένα παγωτό».  Πρόκειται για μια ξεχωριστή, ελληνική γεύση, εμπνευσμένη από τη φυσικότητα της διατροφής των Ελλήνων. Γευστική παλέτα και επιλεγμένα συστατικά που θυμίζουν Ελλάδα. Φρέσκο ελληνικό γάλα και κρέμα γάλακτος, ταχίνι από καβουρδισμένο σουσάμι και ελληνικό μέλι. Μια γεύση δυνατή, εκρηκτική, υγιεινή, η οποία θα γίνει καθημερινή συνήθεια χωρίς ενοχές. 

jenny.gr

Η συσκευασία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την γιορτή της Ελλάδας και παραπέμπει στην ελληνικότητα της γεύσης αφού απεικονίζει τα ελληνικά χρώματα της σημαίας, τα οποία αποκαλύπτονται στο εικονικό σκίσιμο της χάρτινης συσκευασίας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη βραβευμένη επετειακή γεύση σε συσκευασία των 500ml σε επιλεγμένες αλυσίδες Super Market καθώς και στο eshop www.kayak.gr/shop/ ή από κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα Kayak.

jenny.gr