UPDATE

Praktiker Hellas – Αρωγή Πυρόπληκτων: Πιστή στη δέσμευσή της, στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας


8 Οκτωβρίου 2021

Praktiker Hellas – Αρωγή Πυρόπληκτων: Πιστή στη δέσμευσή της, στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας

Η Praktiker Hellas, λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια με ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και φροντίδας απέναντι στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας. Είναι παρούσα κάθε φορά που η κοινωνία έχει ανάγκη απαντώντας άμεσα και ουσιαστικά με δράσεις και δωρεές για την ανακούφιση χιλιάδων συμπολιτών μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση, πιστή στις αρχές και τις αξίες της, υλοποίησε δέσμη ενεργειών για την άμεση στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο, ενώ βρίσκεται δίπλα τους και την επόμενη ημέρα με δράσεις και πρωτοβουλίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους κάνοντάς την πιο αισιόδοξη και όμορφη.

Συγκεκριμένα, για τους συμπολίτες μας που είναι δικαιούχοι του Προγράμματος «Αρωγή Πυρόπληκτων», η Praktiker δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουν το σπίτι τους από την αρχή, γεμίζοντάς το χρώματα, όνειρα και ελπίδα μέσα από ένα πρόγραμμα παροχών με ειδικές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες:

- Έως -20% σε Έπιπλα, Χαλιά, Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Συσκευές, Οικιακά Είδη, Είδη Θέρμανσης, Φωτισμού, Κουζίνας, Διακόσμησης, Υφάσματα, Αξεσουάρ και Έπιπλα Μπάνιου

- -50% στο πακέτο Απομακρυσμένης Υπηρεσίας Interior Experts

Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή, η Praktiker πήρε άμεσα θέση και, βρέθηκε δίπλα σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο για τη στήριξη των εργασιών των Κοινοτήτων και του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και για τη φιλοξενία των κατοίκων, προσφέροντας γεννήτριες, φορητά και ηλεκτρικά ψυγεία, τέντες, κρεβάτια και στρώματα, ευχαριστώντας για την υποστήριξη τις συνεργαζόμενες εταιρίες Αμοιρίδης-Σαββίδης, Παντελής Παπαδόπουλος και Einhell.

Παραμένοντας έμπρακτα δίπλα στις τοπικές κοινότητες και την επόμενη ημέρα, από κοινού με την εταιρεία Stihl, έγινε ανάδοχος εξοπλισμού πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και αντιπλημμυρικών έργων, αξίας €110.000, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σε αλυσοπρίονα (με 175 αλυσοπρίονα και όλα τα παρελκόμενά τους).

Επιπλέον, ένωσε τις δυνάμεις της με την ομάδα UrbanAct και σε συνεργασία με την εταιρία Vitex, συμμετείχε υπερήφανα στο πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτήρια», προκειμένου να υλοποιηθεί μία μεγάλη, γεμάτη φωτεινά, χαρούμενα, αισιόδοξα χρώματα, τοιχογραφία στο Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου Ευβοίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker, Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε σχετικά: «Στην Praktiker Hellas έχουμε δεσμευτεί να φροντίζουμε με πράξεις τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας. Με αίσθημα ευθύνης σε κάθε κρίση στηρίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Η προσφορά είναι στο DNA μας και αποτυπώνεται στη μεγάλη διάθεση που έχουν οι Άνθρωποί μας να προσφέρουν και οι ίδιοι σε όλες τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης που διαχρονικά υλοποιούμε. Είμαστε παρόντες στην κοινωνία και θα συνεχίσουμε να είμαστε με πράξεις για να γεμίζουμε τους συνανθρώπους μας με χαμόγελα και ελπίδα!».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.praktiker.gr