UPDATE

Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για Επιτάφιο και Ανάσταση


JTeam

22 Απριλίου 2022

Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για Επιτάφιο και Ανάσταση
monopoli.gr
Η Μεγάλη Παρασκευή έφτασε και όλοι, όσοι έχουμε «ξεμείνει» στην Αθήνα, αναρωτιόμαστε που θα πάμε για τον Επιτάφιο και για την Ανάσταση. Εμείς σας προτείνουμε πέντε πανέμορφες εκκλησίες στο κέντρο της Αθήνας, που σίγουρα θα σας βάλουν στο κατανυκτικό κλίμα των ημερών.

Ακόμα κι αν δεν είσαι θρησκευόμενος, τα έθιμα του Πάσχα είναι πάντα μία ξεχωριστή εμπειρία. Το κατανυκτικό κλίμα του Επιτάφιου, η πάντα γιορτινή (και πολλές φορές «έκρυθμη») ατμόσφαιρα της Ανάστασης είναι κάτι που πολλοί ανυπομονούμε να ζήσουμε κάθε χρόνο.

Η Μεγάλη Παρασκευή έφτασε και όλοι, όσοι έχουμε «ξεμείνει» στην Αθήνα, αναρωτιόμαστε που θα πάμε για τον Επιτάφιο και για την Ανάσταση. Όσοι έχετε περάσει ξανά τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα -είτε από επιλογή, είτε από «ανάγκη» τα περασμένα χρόνια στα lockdowns- τότε μάλλον έχετε κι εσείς διαπιστώσει ότι τελικά το Πάσχα στην πόλη δεν είναι και τόσο κακό όσο πολλοί νομίζουν.

Αν λοιπόν είστε από εκείνους που στο δίλημμα «Πάσχα στο χωριό ή στην πόλη» φέτος ψηφίζουν «πόλη», αλλά θέλετε να ζήσετε την κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών λίγο πιο μακριά από… την εκκλησία της γειτονιάς σας, τότε εμείς σας προτείνουμε πέντε πανέμορφες εκκλησίες στο κέντρο της Αθήνας, που σίγουρα θα σας βάλουν στο κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr