UPDATE

Somebody Feed Phil: Το γαστρονομικό ντοκιμαντέρ του Netflix που μάς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο


JTeam

27 Ιουνίου 2022

Somebody Feed Phil: Το γαστρονομικό ντοκιμαντέρ του Netflix που μάς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο
Έχοντας παρακολουθήσει αρκετές σειρές-ντοκιμαντέρ που εστιάζουν στη γαστρονομία και στην εξερεύνηση νέων πολιτισμών, η ταξιδιωτική σειρά-ντοκιμαντέρ «Somebody Feed Phil» ή αλλιώς «Ταΐστε τον Φιλ» τράβηξε όσο καμία το ενδιαφέρον μου.

Πρόκειται για ένα αμερικάνικο κοινωνικό food documentary του Netflix σε σκηνοθεσία του John Bedolis και παρουσίαση του Philip Rosenthal, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018 και δημιουργήθηκε μετά την επιτυχία της προηγούμενης εκπομπής του Philip Rosenthal, «I’ll Have what Phil’s having,PBS». Η σειρά διαθέτει 5 σεζόν, εκ των οποίων η τελευταία ανανεώθηκε με νέα επεισόδια πριν από λίγες εβδομάδες.

Σε κάθε επεισόδιο, ο πρόσχαρος και πάντα χαμογελαστός παρουσιαστής, Philip Rosenthal, επισκέπτεται μία καινούρια πόλη, εξερευνά νέες κουλτούρες, δοκιμάζει νέες γεύσεις, συναντάει ντόπιους φίλους του και δημιουργεί νέους. Παρόλο που η εκπομπή εντάσσεται στο είδος των food documentaries, ο κυριότερος στόχος της συγκεκριμένης σειράς είναι η ανακάλυψη των παραδόσεων, της ιστορίας πολλών διαφορετικών πολιτισμών και η γνωριμία με τους ανθρώπους και τις αξίες κάθε περιοχής, με αφορμή το φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr