UPDATE

Ο τρόπος που ο Κάρολος φέρεται στο προσωπικό του παλατιού δεν τον λες και ευγενικό


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2022

Ο τρόπος που ο Κάρολος φέρεται στο προσωπικό του παλατιού δεν τον λες και ευγενικό
@reuters
Το στιγμιότυπο από την τελετή του Βασιλιά Καρόλου που έχει γίνει viral

Καλά καλά δεν πρόλαβε να αναλάβει τον ρόλο του βασιλιά και ο Κάρολος ξεκίνησε τις υποδειγματικές εντολές στο παλάτι με την συμπεριφορά του στο προσωπικό να τα λέει όλα.

Ο Κάρολος είναι επίσημα ο νέος βασιλιάς μετά τον θάνατο της Ελισάβετ και ένα στιγμιότυπο από την τελετή του Σαββάτου όπου και ανακηρύχθηκε στον νέο του ρόλο, έχει ήδη γίνει viral. Λίγο πριν υποφράψει τα έγγραφα που είχε μπροστά του, ο Κάρολος με μια χειρονομία υποδεικνύει στο προσωπικό να καθαρίσουν αμέσως το τραπέζι.

Τον τρόπο του πάντως, δεν τον λες και τόσο ευγενικό, (μεταξύ μας τώρα). Το παρακάτω στιγμιότυπο φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του διαδικτύου και του twitter, οι οποίοι σχολίασαν με κυνισμό την συμπεριφορά του Βασιλιά απέναντι στο προσωπικό του παλατιού.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο παλιό διπλωματικό κέντρο του Παλατιού στο Γουέστμινστερ του Λονδίνου, ο αρχηγός της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου και Λόρδος Πρόεδρος του Συμβουλίου, Penny Mordaunt, κάλεσε τον βασιλιά, να υπογράψει δύο διακηρύξεις – συμπεριλαμβανομένης μιας που δηλώνει την ημερομηνία θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β' ως τραπεζική αργία.

Προηγουμένως, ο Τσαρλς, 73, εκφώνησε μια εγκάρδια ομιλία που στοχαζόταν τον θάνατο της μητέρας του.

«Η βασιλεία της μητέρας μου ήταν απαράμιλλη στη διάρκεια και αφοσιωμένη. Ακόμη και όταν στεναχωριόμαστε, την ευχαριστούμε για αυτήν την πίστη που έδειξε», είπε η βασιλιάς μεταξύ άλλων.