UPDATE

Όχι μόνο ο Levine: Άντρες που έδωσαν στις κόρες τους το όνομα των πρώην τους


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2022

Όχι μόνο ο Levine: Άντρες που έδωσαν στις κόρες τους το όνομα των πρώην τους
Pexels
Καλού κακού κάνε και εσύ ένα check μη τυχόν έχεις όνομα από πρώην του πατέρα σου

Σκέψου τώρα να έχεις αποκτήσει οικογένεια και ένα υπέροχο κοριτσάκι, το οποίο μια μέρα θα ξυπνήσει και θα σε ρωτήσει: «Μαμά γιατί με λένε έτσι»; Ή «Γιατί μου δώσατε αυτό το όνομα;», ή τέλος πάντων «Από που πήρα το όνομά μου;». Το «Από την πρώην του πατέρα σου», ή το «Από την παράλληλη σύζυγο του πατέρα σου», θα είναι μια απάντηση που έναν κλονισμό μπορεί και να τον προκαλέσει. Μεταξύ μας, όσο cool και χαλαρή κι αν θες να είσαι, το να δώσεις στο παιδί σου όνομα από προηγούμενη σχέση του συζύγου σου ή ακόμη χειρότερα από παράλληλη σχέση του, είναι κάπως βαρύ.

Από ότι φαίνεται όμως, δεν ήταν μόνο ο Adam Levine, που ρώτησε τη Sumner Stroh, αν μπορεί να δώσει το όνομά της στο τρίτο παιδί που περιμένει τώρα με την Behati Prisloo. Κάποιοι (πέρα από τον Adam Levine), όχι μόνο το σκέφτηκαν, αλλά μάλιστα το έκαναν και πράξη. Έδωσαν στις κόρες του, ονόματα από πρώην και παράλληλες σχέσεις τους.

Μα γιατί να το κάνεις αυτό;

Η Huffpost μάλιστα, συγκέντρωσε διάφορες εμπειρίες από τις "dad's exes", κορίτσια δηλαδή που πήραν το όνομά τους, από προηγούμενες σχέσεις των πατεράδων τους (το cringe δεν σταματά). Σύμφωνα με κάποιες από αυτές, ο πατέρας τους, τους αποκάλυψε ότι τους έδωσε το όνομα πρώην σχέσης του, αλλά η μητέρα δεν το γνωρίζει μέχρι και σήμερα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και η Susanne, η οποία γεννήθηκε πρόωρα και επειδή η μητέρα της μετά από τον δύσκολο τοκετό, δεν είχε τη διάθεση και τον χρόνο να συμπληρώσει το πιστοποιητικό γέννησής της, το άφησαν στον πατέρα της. Και αποδείχθηκε πως της είχε δώσει το όνομα της πρώην σχέσης του.

H Muliya είναι μια ακόμη κοπέλα η οποία πήρε το όνομα της πρώτης αγάπης του πατέρα της. Μάλιστα αυτό συνέβη, χωρίς να το γνωρίζει η μητέρα της. Όταν βέβαια έγινε η αποκάλυψη, φυσικά και η μητέρα της ήταν εξοργισμένη και μάλιστα δεν την ξαναφώναξε ποτέ με ολόκληρο το όνομά της.

Και οι μαρτυρίες δεν τελειώνουν εδώ. Η Ellen αποκάλυψε πως ο αδερφός της στο σχολείο είχε ένα μεγάλο crush με μια κοπέλα, με την οποία δεν κατάφερε ποτέ να κάνει σχέση. Τη θαύμαζε από μακριά, την ήθελε, αλλά ποτέ δεν συνέβη τίποτα παραπάνω μεταξύ τους. Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από τότε που ο αδερφός της πήγαινε σχολείο, αποφάσισε να ονομάσει την κόρη του με το όνομα εκείνης της κοπέλας που είχε ερωτευτεί.

@realwonderwendy El chisme estaba bueno #fyp #chisme #originstory ♬ original sound - Realwonderwendy

Και για το τέλος αφήσαμε μια από τις top ιστορίες, όπου μια κοπέλα κάποτε είχε σχέση με κάποιον ο οποίος είχε κάνει τατουάζ το όνομά της. Όταν χώρισαν, εκείνος θέλοντας να την κάνει να νιώσει άσχημα, της είπε: «Και τώρα εγώ ποια θα λέω πως είναι η κοπέλα που έχω κάνει το όνομά της τατουάζ»; Εκείνη του έδωσε μια δικαιολογία του τύπου, «Πες ότι έτσι έλεγαν την γιαγιά σου που δεν βρίσκεται πια στη ζωή». Και έτσι έκανε, είπε στη νέα του σχέση με την οποία περιμένει παιδί, ότι το όνομα αυτό, ανήκει στην γιαγιά του. Τότε η σύντροφός του, δήλωσε πως θα ήθελε να δώσουν στην κόρη τους το όνομα της γιαγιάς του που είχε κάνει και τατουάζ.

Jenny.Gr

Από εμάς πάντως, είναι όχι. 'Εχει και η κατανόηση τα όριά της.