UPDATE

Ο Will Smith επιστρέφει (μετά το χαστούκι των Όσκαρς) με νέα ταινία στον κινηματογράφο


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Will Smith επιστρέφει (μετά το χαστούκι των Όσκαρς) με νέα ταινία στον κινηματογράφο
Ποια είναι η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Will Smith

Mετά το χαστούκι που έγραψε ιστορία στα Όρκαρς, ο γνωστός ηθοποιός φυσικά και απολογήθηκε για την συμπεριφορά του και μάλιστα πήρε αρκετό καιρό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να βρει ξανά τον εαυτό του. Φαίνεται πως πλέον, o Will Smith είναι έτοιμος να κάνει και πάλι την επιστροφή του στον κινηματογράφο.

Jenny.Gr

Ο Will Smith πρόκειται να επιστρέψει λοιπόν στην υποκριτική με ρόλο στο νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Brilliance». Το Deadline αναφέρει ότι η Sarmin θα κάνει το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία, με τον Will Smith να είναι παραγωγός. Ο Smith είναι επίσης σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, η οποία θα είναι ο πρώτος σημαντικός πρωταγωνιστικός ρόλος του μετά το περιστατικό με το χαστούκι στην τελετή απονομή των Όσκαρ, αλλά η συμμετοχή του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

O ηθοποιός στην νέα ταινία, πέρα από παραγωγός αναμένεται να υποδυθεί τον Νικ Κούπερ, τον ήρωα του ομώνυμου μυθιστορήματος του Μάρκους Σέικι, ο οποίος είναι ομοσπονδιακός πράκτορας που εργάζεται για το Τμήμα Ανάλυσης και Επέμβασης.

TAGS