CELEBRITIES

H Willow Smith μιλάει για τον πατέρα της, Will, το χαστούκι και τα θέματα ψυχικής υγείας


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2022

H Willow Smith μιλάει για τον πατέρα της, Will, το χαστούκι και τα θέματα ψυχικής υγείας
H Willow Smith σε μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις της

Είναι από αυτές τις συνεντεύξεις που τις αισθάνεσαι σαν βάλσαμο στην ψυχή σου. Η κόρη του Will και της Jada Smith, η 21χρονη Willow παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Guardian, όπου άγγιξε θέματα όπως η οικογένεια, η ανθρωπιά αλλά και η ψυχική υγεία στην generation Z. Η Willow Smith είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, ενώ δεν φοβάται να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση της, όπως το να ξυρίσει το κεφάλι της και να δοκιμάσει τα πιο ανατρεπτικά looks.

Οι συνεντεύξεις της Willow έχουν πάντα κάτι να πουν κι έτσι και αυτήν την φορά, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για τον άνθρωπο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και αναφορά στη σχέση με τον πατέρα της, Will και γενικότερα τους γονείς της. Η απάντηση της μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το χαστούκι στα Όκαρς, ήταν και πάλι γεμάτη αγάπη για το πρόσωπο του πατέρα της.

Οι σχέσεις της Willow Smith με τους γονείς της δεν ήταν πάντα οι καλύτερες

Η Willow έχει έναν ακόμη αδερφό τον Jaden, ο οποίος είναι 24 και οι δυο τους, παρά την φήμη και τη δημοσιότητα, φαίνεται να έχουν πολύ καλές και στενές σχέσεις μεταξύ τους. Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντοτε ήρεμα μεταξύ της Willow και των γονιών της. Η ίδια αντιμετώπιζε θέματα με αγχώδεις διαταραχές, κάνοντας την να είναι πολύ παρορμητική και έχοντας πολλά ξεσπάσματα. Χρειάστηκε χρόνος για να συμβιβαστεί η Willow με τους γονείς της, οι οποίοι απέρριψαν το άγχος της ως εκρήξεις, αλλά τους έχει συγχωρήσει και τόσο ο Will όσο και η Jada Pinkett Smith έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους.

Ο Will γράφει στα απομνημονεύματά του ότι η συμπεριφορά του εκείνη την εποχή βασιζόταν στο «να παρακινεί τους ανθρώπους στο όραμα που ο ίδιος είχε γι' αυτούς», αλλά το περιστατικό με την κόρη του, άλλαξε την οπτική του.

Jenny.Gr

Νωρίτερα φέτος, σε ένα επεισόδιο του Red Table Talk, ο Will παραδέχτηκε ότι «είχε μια πολύ δύσκολη στιγμή να σχετιστεί» με το άγχος της Willow, επειδή πάλευε να δει, πέρα από τα προνόμια του τρόπου ζωής της κόρης του και «δεν ήξερε πώς είναι να είσαι παιδί κάτω από τα έντονα φώτα της δημοσιότητας».

«Τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να είναι καθαρτικά», δηλώνει η Willow Smith

Η 21χρονη Willow μίλησε στην συνέχεια και για το πόσο σημαντικό είναι να είσαι συναισθηματικά ανοιχτός, ειδικά στη γενιά, στην οποία ανήκει: «Τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να είναι καθαρτικά. Δεν έχουμε πάντα τις απαντήσεις και αυτό είναι εντάξει». Η ψυχική της υγεία είναι «σε πολύ καλύτερη θέση» από ό,τι πριν από μερικά χρόνια, λέει. Ως κάποια που «δεν τα καταφέρνει καλά με το να κατακλύζεται», αγαπά τον διαλογισμό, και είναι κάτι που την έχει βοηθήσει πολύ, «αλλιώς θα τρελαινόμουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, στη διάρκεια της οποίας ο πατέρας της Will ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή, Chris επειδή έκανε κάποιες δηλώσεις για τη σύζυγό του, η Willow Smith παρέμεινε ουδέτερη, δηλώνοντας πως αγαπάει τον πατέρα της και συνεχίζοντας είπε:

«Οι γονείς μου είναι οι καλύτεροί μου φίλοι. Είναι και οι δύο υπέροχοι άνθρωποι. Τους αγαπώ όχι μόνο επειδή είναι γονείς μου, αλλά επειδή είναι ο Will και η Jada, που έχουν τα δικά τους όμορφα, πολύπλοκα και καταπληκτικά μυαλά και καρδιές». Απαντώντας σε ερώτηση αν απολαμβάνει τη ζωή της rock star, η τραγουδίστρια επισημαίνει ότι «είναι μία διαδικασία, ένα ταξίδι, μερικές φορές σκληρό, αλλά αυτό είναι που κάνει τη ζωή όμορφη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.