UPDATE

Η Gisele έξω από δικηγορικό γραφείο λίγο μετά τα δημοσιεύματα για οριστικό τέλος με τον Tom Brady


Τόνια Τζάφερη

9 Οκτωβρίου 2022

Η Gisele έξω από δικηγορικό γραφείο λίγο μετά τα δημοσιεύματα για οριστικό τέλος με τον Tom Brady
@pagesix
Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για οριστικό διαζύγιο ανάμεσα σε Brady και Gisele και το μοντέλο, εντοπίστηκε από τους παπαράτσι, έξω από γνωστό δικηγορικό γραφείο στο Miami

Τέλος δίχως πισογύρισμα φαίνεται πως έχουμε για την Gisele και τον Tom Brady, οι οποίοι μας άφησαν με την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούν, αλλά μάταια. Το δράμα γύρω από το διαζύγιο και τον χωρισμό τους συνεχίζεται, με το γνωστό μοντέλο να εντοπίζεται έξω από γνωστό δικηγορικό γραφείο και μάλιστα με έγγραφα στα χέρια. Όλα αυτά λίγα μετά τα πρώτα δημοσιεύματα για οριστικοποίηση του χωρισμού τους και για οριστικό τέλος στον γάμο του ζευγαριού.

Jenny.Gr
@dailymail

Μέσα σε μια εβδομάδα η Gisele είχε επισκεφθεί και πάλι δικηγορικό γραφείο, με τις πηγές να αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για έκδοση διαζυγίου, με τους δυο να συζητούν για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Εδώ και αρκετούς μήνες τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, έγραφαν για κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι, η οποία τελικά φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Πέρα από τις δηλώσεις και τον δυο για προσωπικά προβλήματα, την εξομολόγηση της Gisele πως ο Brady δεν αφοσιώνεται στην οικογένεια του, αλλά στην καριερά του -πέρα από το γεγονός πως έμεναν σε διαφορετικά σπίτια από τον Αύγουστο, δείχνουν πως όλα αυτά (μαζί με άλλα πολλά) κλιμακώθηκαν και έφεραν το οριστικό τέλος στον γάμο τους ύστερα από 13 χρόνια κοινής πορείας.

Το γνωστό μοντέλο είχε εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια της, που ο Tom ασχολούνταν ακόμη με το ποδόσφαιρο και οι απαιτητικές προπονήσεις δεν του άφηναν χρόνο για την οικογένεια. Εκείνος προσπαθούσε να βρει μια ισορροπία, αποφασίζοντας για αρχή να αφήσει το άθλημα, αλλά στην συνέχεια άλλαξε γνώμη και επανήλθε στην ομάδα του.

Τότε ήταν που οι διαφωνίες, οι προτεραιότητες και τα θέλω ανάμεσα στο ζευγάρι άλλαξαν, τα προβλήματα έγιναν ανυπέρβλητα, φέρνοντας τέλος σε ένα από τα πιο ταιριαστά και (κάποτε) αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Jenny.Gr