UPDATE

«Αν και 35, παραμένει όμορφη»: Το σχόλιο για τη Hilary Duff που προκάλεσε (δικαίως) την οργή του Twitter


JTeam

12 Δεκεμβρίου 2022

«Αν και 35, παραμένει όμορφη»: Το σχόλιο για τη Hilary Duff που προκάλεσε (δικαίως) την οργή του Twitter
@hillaryduff
«Παρά το γεγονός πως είναι 35, παραμένει όμορφη», δηλώνει στο twitter γνωστό περιοδικό και προκαλεί (δικαίως) αντιδράσεις

Τα διεθνή tabloits έχουν γεμίσει με την φωτογράφιση της υπεροχής Hillary Duff, η οποία πρωταγωνιστεί στο Women's Health της Αυστραλίας. H γνωστή ηθοποιός και ερμηνεύτρια εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό athleisure, ολόσωμο μαγιο σε μπλε απόχρωση, ενώ σε άλλες λήψεις βλέπουμε καλοκαιρινά πορτρέτα της.

Jenny.Gr
@hillaryduff

Και ενώ οι εικόνες της Duff μας έχουν αφήσει γοητευμένους, ξεκίνησαν διάφορα σχόλια για την ηλικία της, αλλά και το «πόσο καλά κρατιέται». Συγκεκριμένα το Daily Loud δεν άργησε να κάνει ένα tweet, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως παρά το γεγονός πως είναι 35 ετών, παραμένει υπέροχη. Λες και τα 35 έτη ας πούμε, είναι ηλικία, στην οποία δεν δείχνεις υπέροχη.

«Οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν πως μια γυναίκα όχι μόνο παραμένει ζωντανή αλλά κυκλοφορεί και έξω από το σπίτι της στα 35 της», δηλώνουν ειρωνικά χρήστες στο twitter, ως απάντηση στα όσα ειπώθηκαν για την ηλικία της Duff.

Jenny.Gr
@hillaryduff

Όπως είναι φυσικό, το twitter δεν άφησε τέτοιου είδους σχόλια, χωρίς απάντηση. Οι χρήστες μίλησαν για τον ηλικιακό ρατσισμό που επικρατεί στις γυναίκες, την αντιγήρανση και τα τραγικά αυτά σχόλια περί ηλικίας της Hilary Duff.

«Για τους άντρες όταν φτάνουν στην ηλικία των 35, είναι στην καλύτερη ηλικία τους. Για τις γυναίκες όμως, όταν φτάνουν στα 35, οι άνθρωποι εκπλήσσονται που δεν έχουν πεθάνει ακόμη», σχολιάζει κάποιος άλλος.

Jenny.Gr
@hillaryduff