UPDATE #NOW

Η Julia Fox θα κάνει μηνύσεις στα beauty brands αν ξαναδεί τη λέξη «αντιγήρανση»


Κλέλια Φατούρου

14 Νοεμβρίου 2022

Η Julia Fox θα κάνει μηνύσεις στα beauty brands αν ξαναδεί τη λέξη «αντιγήρανση»
Instagram/Julia Fox
Κουράστηκε η Julia Fox με τη βιομηχανία του beauty που δεν μάς αφήνει να γεράσουμε

Η 32χρονη Julia Fox μόλις έστειλε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στη βιομηχανία του beauty και έχει τα δίκια της. «Απλά για να ξέρετε, το να γερνάς είναι στη μόδα. Το να φοράς ρούχα που δεν ταιριάζουν στον σωματότυπό σου και το να κάνεις ό,τι θέλεις, είναι και αυτό στη μόδα».

Η γυναίκα που έκανε μόδα τα απίστευτα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, κάπου κουράστηκε με τη βιομηχανία της μόδας που θέλει σώνει και ντε να σταματήσει τον χρόνο και να μην σου επιτρέψει να γεράσεις. Όχι μόνο θύμωσε, αλλά θα προχωρήσει και σε μηνύσεις, αν ξαναδεί τη λέξη αντιγήρανση. «Θα το κάνω, γιατί εγώ θα γεράσω, είτε βάλω το γαμ@@@ο serum των 500 δολαρίων στο πρόσωπό μου, είτε όχι. Και το ξέρετε όλοι, οπότε ας σταματήσουμε να λέμε ψέματα στους εαυτούς μας. Είναι σέξι να γερνάς».

@juliafox Ooooo I know this is gonna make the broke boys mad #OLDISIN ♬ original sound - Julia fox

Η Fox ανέβασε αυτό το αρκετά εμψυχωτικό post στο TikTok της, με κάποιους να θεωρούν ειρωνικό το να μιλά για γεράματα, όταν η ίδια είναι ακόμα 32 χρονών. Αυτό όμως είναι το νόημα του βίντεο. «Έκλαψα πραγματικά όταν έκλεισα τα 27, γιατί ήμουν πιο κοντά στα 30. Και αυτό λέει πολλά για το πώς νιώθουν οι γυναίκες για τον εαυτό τους. Όπως και για το ότι τα 30 είναι η αντίστροφη μέτρηση για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

Σε άλλο βίντεο που ακολούθησε, αναφέρθηκε σε μία πολύ καλή της φίλη, η οποία δεν ζει και δεν θα έχει ποτέ το προνόμιο του να γεράσει. «Γιατί αρνούμαστε στον εαυτό μας αυτές τις στιγμές»;. Η αλήθεια είναι ότι η Julia Fox βιώνει μία φάση ωμής ειλικρίνειας (και καλώς πράττει), μιλώντας για θέματα που αφορούν όλους μας.

Σε εμφάνιση που έκανε στο podcast της Emily Ratajkowski, αναφέρθηκε και στη σχέση της με το σεξ. «Για εμένα ήταν πάντα μονόπλευρο, και νομίζω ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να το πουν αυτό». Παραδέχτηκε επίσης ότι θα μπορούσε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της και χωρίς αυτό, αν και, οκ, το σεξ μπορεί να είναι και εξαιρετικό. Ποτέ δεν ξέρεις Julia μου.